Mitt handikapp: Hörsel & plötsligt

Dina öron har ett dämpnings ljud som  du säkert vet, så att ljudet inte kommer rakt in i öronen utan dämpar ljudet lite så du inte blir rädd, men jag har inte det dämnings ljudet i mina öron så jag kan bli jätterädd t.e.x när man tappar en penna i klassrummet, i lågstadiet och i fyran och femman så var det jättejobbigt i skolan med massor av ljud och nu är det nästan likadant men hemma är det mest. Det är inte bara ljud har vi märkt nu, det är också när man kommer bakom mig eller utan att säga till när man kommer då brukar jag bli jätterädd. Man kan sammanfatta det som att jag blir rädd för små plötsliga ljud. Det du kanske inte märker kanske jag blir jätterädd för. För att dämpa ljuden så har jag fått öronproppar istället för den här hinnan på öronen.

Fråga gräma mer saker som du tänker på,
då skriver jag om det , tack! ;)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *