Mitt handikapp: Vad beror min CP på?

Jag fick min cp-skada när jag föddes, alltså det är medfött. Allt såg bra ut och så men när jag skulle ut så fastade jag, så jag kom ut genom kjäjsarsnitt, men jag hade tyvärr kommit lite för långt ner så man fick dra ut mig med sugklocka, och det gick, men det var ju försent jag mådde inte bra alls och fick ju kämpa så.

Mamma fick ens inte hålla mig utan pappa och några läkare sprang med mig, jag vet inte vad jag fick göra. Men på kvällen fick jag ligga i kovös på en avdelning som hette Geonatal, med slangar på bröstet och allt krogel. Jag fick en slang genom näsan också, så mamma fick mata mig med sked ibland och ibland vanligt, lite kornigt med alla slangar men det gick. Mamma och pappa fick sova på BB.

Efter tre veckor fick jag åka hem med pappa o mamma. Som jag sa i videon läkarna trodde inte att jag skulle kunna gå, och mamma och pappa trodde inte att jag skulle kunna prata. Så de gick en teckenspråkskurs. Vi visste ju att jag mådde dåligt när jag kom ut för att jag inte skrek men då visste vi inte att jag hade fått en CP-skada, som sagt de var vi 10 månaders ålder vi fick veta det.

Läkarna gjorde fel och det stod i tidningen sen. Jag har en medfödd cp-skada som påverkar hela kroppen!

Men titta så bra jag har det idag, trots assistent, rullstolar och hjälpmedel så fixade jag de. Mitt liv kunde inte bli bättre. Titta vilken go och glad tjej många tycker att jag är, trots kämpadet när jag var liten. Hallå. det kunde inte bli bättre, blogg, kändis, tidningar och beröm! :-)
I love my life!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *