Mitt handikapp: Vi med handikapp måste ta mer plats!

Vi med handikapp eller något annat funktionshinder måste ta mer plats som jag sa i min tweet i veckan. Med det så menar jag att våga gå ut och visa dig, våga stå upp för vem du är, våga ge dig ut i samhället, bry dig inte om folk stirrar ut dig eller inte, våga vara dig själv och lev ditt liv som du vill leva, låt inte ditt funktionshinder stoppa dig. Ut med din elrullstol, ortoser,  skenor eller vem du är, bara gå ut och känn den härliga luften och bara strunt i om folk tittar på dig. Våga stå upp för vem  du är! Du är du och det ska du vara stolt över. Det kan vara jobbigt för dig utan funktionshinder eller handikapp också att visa dig, men strunt i vad folk tycker och tänker gå ut och upptäck världen. Det är bara en tanke och bara ord som folk uttrycker sig med det är inget annat än en tanke och några ord, jag lovar. Känn dig  inte intryckt i soffan. Om det nu skulle hända att folk tittar eller viskar åt dig när du är ute, vad gör du då? Jo du bryr dig inte så enkelt är det. Det viktigaste är att du känner dig fri och t.e.x åka till stan eller vara i samhället. Det finns så mycket att se här i världen. Visa att människor med handikapp eller funktionshinder är vanliga människor, vi är vanliga människor. Livet kan vara bra även om man är lite annorlunda, jag lovar, det blir vad man gör det till, jag lovar! :), titta mitt liv är ju underbart som du har sett på bloggen :).
Det jag vill säga med det här är att stå upp för dig, gå ut och vissa dig det är inte farligt!

Bookmark the permalink.

5 Responses to Mitt handikapp: Vi med handikapp måste ta mer plats!

 1. SpeLinnea says:

  Väldigt klokt och bra sagt! Har du alltid känt såhär?

 2. Marko Grimm says:

  Hej gumman. Det där var ett fantastiskt inlägg. Du är klok som en bok!

 3. Eva says:

  Håller med dom andra. Du är en klok och mycket modig tjej. Kram

 4. Frida Johansson says:

  Du är världens starkaste tjej Alice och du inspirerar mig att våga! Kram! :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *