Mormor med i skolan

SAMSUNG 

Igår var mormor med mig hela dage i skolan,  de var jättemysigt och kul tyckte både jag och mormor. De började med att jag och mamma åt frukost hema och att jag skulle till tandläkan. Jag hade borstad bra. Sen körde morfar mormor till fritis och sen gick vi till klassrummet. Mormor satt jämte mig bredvid min bänk. Vi skulle ha läsgrupper på morgonen. Sen på rasten åt jag smörgås och mormor, Kevin och lilla jag sparkade boll. Sen så sista lektiornen var det bad, så jag fick vissa mina trix. Sen kom moirfar och vi körde hem till de. Vi satt i uter rummet, det var hälig och mysigt när mamma kom. Mormor tyckte de var jätte kul, så hon ville med vara med 5:an!:)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *