Move & Walk /Kategorin, Mitt handikapp

Vi har funderat lite på att åka till Move & Walk och tränna lite. Så i fredags fick vi tid där, så jag, mammma och pappa åkte dit tillsammans. Vi fick gå till ett trännings rum och pratade lite, jag fick gå en hinderbana som du ser, det var kul. Vi får välja om vi ska ha tränning i februari eller i juli 2015. Det var roligt att tränna lite. Alla barn får sätta upp sina händer med datum och namn på en vägg som vi såg, vi letade efter mig men vi hittade inte mina händer :). Efter vi hade åkt hem och lämnat mamma så åkte jag och pappa till godiskällan och köpte godis, två nöttkräm, nogat och något mer som jag inte kom ihåg, det var gott :).imageimageimage

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *