Mys med Frida

Igår var en jätterolig händelsedag. Först kom Sisko hem till oss och var barnvakt till Elliot, det var mysigt. Sen kom pappa och hämtade mig för att det var så längesedan jag var hos pappa. Sen klockan halv tre så skulle jag fika med Frida på Tant Grön, så pappa körde in mig dit och lämnade mig där med Frida. Jag tog en jättegod afterait kladdkaka. Vi satte oss jättemysigt och började fika och prata. Det var så längesedan vi fikade, så vi var inte tysta en minut där inne kan jag lungt säga, vi pratade HELA tiden :). Det var supermysigt, och vi hade en jättemysig plats vi satt på. Sen efter en och en halv timma ungefär så bestämde vi med pappa att Frida kunde köra hem mig. Hon hade bilen ganska långt bort, men vi gick i vår takt. Det var jättesnällt att hon körde mig hem, för då fick vi prata ännu längre i bilen och så, så det var trevlig! Så visade jag runt i vårt hus och visade mitt rum! Hon har aldrig varit här så jag fick visa vart vi skulle köra när vi skulle hem till mig hos pappa. Det var roligt att visa henne hur jag bor här hos pappa. Det var supermysigt att fika och vara med Frida så länge. Tack Frida för en underbar och en supermysig eftermiddag med dig! :)

image

<3

<3

image

Vår fika <3

Bookmark the permalink.

3 Responses to Mys med Frida

 1. Frida J says:

  Tack för en supermysig eftermiddag Alice, det får vi göra om! :D<3 en stor kram till dig! Ha ett fantastiskt skönt lov nu med :)

 2. annmari says:

  Så kul att läsa din blogg och du är så duktig att uttrycka dig i ord.
  Du verkar ha många omkring dig som bryr sig och som du tycker om.Det är guld värt och så fint att du tackar dom.
  Kram på dig från en mormor/ farmor som har många barnbarn.

  • Alice says:

   Hej Annmari!
   Kul att du läser min blogg och kommenterar, tack! :) Jag har skickat ett mail till dig som du gärna får läsa :) KRAM från Alice! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *