Mys med mormor

Idag hämtade mormor mig klockan elva, för vi skulle ha lite mys idag. Först åkte vi hem till henne och spelade ett spel som jag hade med mig. Sen åt vi lunch tillsammans innan vi åkte till Knalleland och shoppade massor av fina kläder som jag älskar, vi handlade i min favorit butik, H&M. Efter att jag provat och betalat var vi värda lite fika. Vi möte upp mamma sen utanför hennes jobb också åkte jag och mamma hem.

Tack för en jättemysig dag, mormor! Tur att du tog ut mig, annars hade jag gått på väggarna här hemma! :)

(Kläderna ligger under detta inlägget och på Fashion)

Bookmark the permalink.

One Response to Mys med mormor

  1. Mormor says:

    Tack själv min goa Alice♡ för en jättemysig dag. Kram♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *