En Göteborg helg

Vilken vecka jag har haft!!! Trots att jag varit lite förkyld har det inte stoppat mina planer för veckan…som ni sett på bloggen :). Inte nog med det så avslutade jag min vecka i Göteborg på hotell, vilket perfekt avslut. När vi kom in till Göteborg gick vi och kikade lite innan vi gick till Hard Rock cafe, där hade jag aldrig varit, det var cool inredning med gitarrer och foton på gamla artister. Jag åt nachos chips med ost och lite köttbitar, det  var egentligen en förrätt men jag beställde den som en huvudrätt, det var tur det för den var som en huvudrätt fast USA style! :) Herregud vad stor den var. Pappa köpte en fräck tröja till mig också som det stod Hard Rock cafe på!

Sen åkte vi till hotellrummet, jag fick en stor säng alldeles för mig själv! :) Pappa, Jenny och brorsorna gick runt på hotellet lite medans jag fick chilla på hotellrummet och titta på tv, det var skönt. Sen var det dags att byta om till middagen. Jag åkte spårvagn för första gången till restaurangen, det var roligt. Vi åt på familjen med lite sällskap från Viktor och Sus, det var mysigt. Jag åt fisk denna gången, jag brukar nästan bara äta kött när vi är på middag, men det var gott det också. Efter en trevlig middag åkte vi tillbaka till hotellrummet och chillade lite innan det var dags att sova. Dagen efter åt vi en jättegod hotellfrukost och åkte hem.

En fantastisk helg i Göteborg var det, jag älskar att gå i Göteborg, en storstad med massor utav människor, det är så mysigt.

Tänk att det här var en förrätt! :O

Ballongmannen gör barnen glada! :)

Barnmaten serverades på en elgitar på Hard Rock cafe! :)

Vi åker spårvagn för första gången!

 

Middag på Familjen

Så här ser man ut efter man har gått till spårvagnen från restaurangen i duggregn…haha!:)

<3

Hemma igen. <3

 

 

Bookmark the permalink.

One Response to En Göteborg helg

  1. Helen Hartford says:

    Vilken härlig helg du verkar ha haft i Göteborg. Det är ju, precis som du säger, så mysigt att gå och strosa och shoppa i storstaden.
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *