Mysdag med farmor

I lördags körde mamma mig till pappa vid tolv tiden, farmor skulle nämligen komma och hälsa på, det var jättelängesedan som jag träffade henne, så det skulle bli mysigt. Strax efter tolv kom hon in skuttandes. Det var så mysigt att få krama om henne igen. Hon hade med sig paketer till mig och barnen, det var snällt. Så vi satt vid köksbordet och hade lite paketöppning. Pojkarna fick jättefina vattenflaskor och spiderman leksaker, jag fick jättesköna och fina mjukisbyxor och en fin tröja. Lite senare åkte pappa och köpte lite lunch, och jag och farmor var hemma och lekte med grabbarna. När pappa kom hem satte vi oss och åt lite gott. Sen gick de ut en sväng och jag satte mig och chilllade i soffan, jag ville också gå ut i det fina vädret men jag kan ju knappt gå på min gipsade fot, så jag fick sitta inne.

Lite senare på eftermiddagen kom Jenny hem som hade varit och flyttat hela dagen på sitt jobb, hon kom hem med lite thaimat. Vi satte oss och åt middag direkt klockan fem eftersom att maten är som godast när den är färsk, så det blev en tidig middag. Det var gott med lite thaimat. Efter maten satt vi bara och tog det lugnt i soffan. När barnen hade lagt sig så fick jag lite ensam tid med farmor utan att något barn drog i henne, det var mysigt! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *