Hip hip hura!

I söndags var vi hos Peppe och firade Emma och Mathilda som fyller år idag! De blir 18 år, wow! Mormor och morfar var också med såklart. De hade beställt två jättegoda tårtor som vi smaskade i oss. Det känns som det var längesedan som vi var alla samlade, så det var mysigt. Vi skrattade och pratade mycket som vanligt när vi är tillsammans! :-) Det var mysigt att träffa mina kusiner och prata lite med de, för de träffar man inte så mycket heller tyvärr, och det kommer man nog att göra mindre nu när de är 18! :) Men det hoppas jag inte! De fick varsin liten mobilväska utav mig. Det var mysigt att träffa hela gänget i söndags!

Vilken vecka jag hade överhuvudtaget förra veckan, jag åkte hem och fick nytt gips i tisdags (kanske inte så roligt kanske, men jag fick krama på min familj lite), i torsdags var jag, mamma och Marko ute på resturang och på David Batra. I fredags var jag ledig och chillade. I lördags fick jag umgås med farmor och i söndags fick jag fira mina kusiner och träffa min underbara familj! Vilken supervecka va! Jag hoppas att ni också hade en lika supervecka som jag hade förra veckan!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *