Leva & Fungera mässan

Igår, idag och imorgon är det en mässa här i Göteborg som heter Leva och Fungera mässan. Jag har konstigt nog inte så stor koll på vad det är för något. Men det är en mässa för funktionshindrade iallafall. Där man som grupp eller om man har ett funktionshinder kan ha en monter, alltså en plats på mässan där man står och kanske säljer något, t.ex sin egna bok om man har skrivit en eller något annat som man kanske vill förmedla. Man kan också stå på scen och prata. Vi på RG har våran egna monter där i år som representerar Riksgymnasiet. Så vissa var där igår, vissa ska vara där idag och vissa ska vara där imorgon. I montern står man bland annat och svarar på frågor om Riksgymnasiet, om några kommer fram och frågar något. Idag ska jag och Wilma dit och stå i montern. Alla har fått ett schema där det står vad vi ska göra och vilka tider som gäller. Jag ska stå i montern mellan nio och elva. Min taxi kommer redan till Storås 7:55, så ingen sovmorgon här inte…suck! Sen bjuds det på lunch där på mässan. Jag valde att stanna kvar eftersom att Wilma ska prata på scenen på eftermiddagen och det vill jag gärna lyssna på så jag och Wilma åker hem tillsammans klockan tre.

Sen så frågade min arbetsterapeut om vi skulle titta på något på mässan, för hon är nämligen också där idag. Med det sagt antar jag att det finns hjälpmedel att kolla på där också. Så det ska bli kul att gå runt och kika på det lite med. Kanske jag hittar något bra hjälpmedel som gör min vardag enklare om jag har tur.
Det ska bli en riktigt spännande dag idag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *