Mysdag med Leila

Igår hängde jag med Leila hela dagen. Hon jobbar bara halva dagar så hon frågade mig för ett tag sen om jag ville hänga någon dag nu när jag är hemma själv och har sommarlov, självklart ville jag det. Det var snällt att hon tänkte på mig. Hon kom hit vid tolv tiden till mig. Hon hade varit och köpt sushi som vi skulle lyxa med. Hon kom upp hit och vi gjorde ordning och la upp sushin på en stor talrik så vi bara kunde plocka det vi ville ha. Leila hade köpt såå mycket sushi, så det nästan var komiskt! :) 14 bitar var blev det! :O :-) Vi blev så så mätta, men det var det värt, för det var så gott! När jag beställer sushi brukar jag bara ta det enklaste: avokado, lax och rullar med något basic i, men Leila hade köpt med sig massor utav olika spännande sorters sushibitar, så det var kul att testa.

Efter maten blev vi så mätta och trötta så vi la oss på soffan en liten stund! :) När vi var redo sen igen åkte vi in till stan tillsammans, men först åkte vi till Leilas syster och hennes barn för att vi skulle kika till barnen lite, men när vi kom dit var hela familjen hemma. Vi satte oss ner lite och pratade medans de åt lunch. De har en fyra månaders liten dotter också som vi gullade lite med. Det blev ett kort besök där innan vi åkte vidare in till stan. Väll i stan gick vi bara runt och strosade, kollade lite i affärer på rean. Jag köpte en jättesnygg tröja på H&M. Sen blev vi sugna på fika, eftersom att det var så varmt och fint väder så satte vi oss ute vid en glasskiosk, vi tog varsin fräsch citronvatten och varsin glass också satt vi bara där och hade det gott i solen. Jag bjöd Leila på fikat eftersom att hon var så snäll och bjöd mig på sushin.

Sen gick vi till torget och satte oss på en parkbänk och kikade ut över torget en stund. Sen gick vi till bilen och åkte hem till mig. Vi handlade lite på Ica i Sandared först bara, för Leila behövde handla. Leila hjälpte mig in med Rulle och shoppingen och sen åkte hon hem vid ungefär fyra.
Det var en supermysig dag med Leila!

På kvällen åkte jag ned med Elof till gymmet för jag skulle köra Kevins minibandpass. Där träffade jag Ann, det var roligt. Hon gick på sitt pass och jag gick på mitt pass. Sen när mitt pass var klart stod Ann och väntade mig, det var snällt. Så vi gick hem tillsammans, eftersom att vi bor åt samma håll. Det var jättemysigt och roligt!

Vilken underbar dag jag har haft! Hoppas att er dag igår också var bra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *