Härliga träffar & stan

Igår var en underbar dag. Vädret var helt på min sida. Jag började med att sova till 10:20, det var skönt. Mina ortoser hade kommit, mamma kan tydligen inte hämta ut de längre, vilket jag tycker är lite konstigt. Utan jag måste visa upp mitt ID-kort eftersom att de står numera på mig. Så jag åkte ner dit till centrum, hämtade ut mitt paket, det gick väldigt smidigt. Det var ett ganska stort paket så jag fick ha det i knät. När jag körde förbi pizzerian i Sandared såg jag att det satt lite personal från min gamla skola där, Sandgärdsskolan. Det var min specialpedagog Mari och min idrottslärare LevanderCamilla, och några till från skolan, men som inte just hade haft mig. Jag blev jätteglad när jag såg de. Jag har ju inte träffat de sen jag slutade nian. När Marie och Camilla såg mig så flög de upp från sina stolar och kom ner och kramade mig, bara den reaktionen blev man ju glad av :). Vi stod och pratade där en stund om allt möjligt, RG, Storås, botox, ja allt möjligt som sagt. De sa bland annat att de läser min blogg mycket och att det är så roligt att läsa om hur jag har det, det tyckte jag var roligt att höra. Det var så trevligt att få träffa de och stå och tjata en stund, jag saknar verkligen mina gamla lärare och personal från Sandgärd för de är så trevliga och gjorde min högstadietid så bra för mig. Så det var väldigt kul att träffa de. Vi önskade varandra en trevlig sommar innan jag åkte hem igen.

Jag var bara hemma och vände typ för jag skulle åka in till stan och träffa min ledsagare för första gången, förutom på mötet då som vi hade i fredags. Jag behöver gå ner till centrum för bussen går inte uppifrån mig på dagen, bara på eftermiddagen vilket jag tycker är lite dumt. Iallafall, jag gick ner och tog bussen in till stan. Jag hoppade av bussen på Resecentrum och träffade min ledsagare där som då heter Tina.
Jag och Tina gick först och åt lunch på ett ställe som hette Levender, för det ville jag testa. Det var Irländsk mat, så det var intressanta smaker. Vi satt på uteserveringen och pratade. Sen gick vi lite på stan, gick på H&M och Åhlens, jag köpte tre T-shirtar på H&M. Jag träffade Kiki på Åhléns! :) Sen  tjugo i fyra gick min buss så lite innan det gick vi mot Resecentrum. Hon hjälpte mig på bussen också åkte jag hem.

Tina verkar jättebra som ledsagare, hon kan svenska fullt ut vilket gör att vi förstår varandra, det känns skönt. Det kändes som att vi hade träffats i flera veckor, det var en jättehärlig känsla att det funkar så bra hittills. Vi ska träffas idag igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *