Mysig kort vistelse hemma

Som ni allra flesta kanske vet så har jag haft läkarbesök varje måndag ett par veckor nu, och det betydde då även i måndags. Men i måndags var det bara utprovning av nattortoserna som jag gjöt för någon vecka sedan.
Denna gången skulle mormor och morfar följa med mig dessutom. Jag kom på att jag inte har träffat de på det nya året, helt galet….så det skulle verkligen bli härligt att träffa de igen.

Jag kom hem rätt sent i söndags för mamma hämtade mig på Storås på kvällen, men jag kom hem så att jag fick pussa och krama lite på Elliot innan han skulle sova som tur var.
Det var så mysigt att komma hem till mamma, jag är ju inte hemma så ofta nu för tiden. Det var underbart att få hänga hemma i soffan med mamma, Marko och Elliot när han var uppe. Även fast vi kom hem vid sju, halv åtta så fick vi lite kväll ihop iallafall, så det var härligt. Sen gick jag och la mig, det var så skönt att gå och lägga sig hemma hemma, i min stora säng.
På morgonen när jag vaknade så var det första jag tänkte ”var är jag?” hihi :), och sen sekunden efter när jag insåg att jag var hemma och doften av hemma kom emot mig fylldes jag av ett lugn i kroppen! :)
Tråkigt att det var en kort vistelse hemma bara, men jag är glad över det lilla som jag fick! :)

När mormor och morfar kom och hämtade mig kvart över sju i måndags så åkte vi till ortopeden. Det var underbart att träffa de igen! <3 Jag hade tid 08:45 på ortopeden bara för att jag skulle hinna med min taxi som skulle gå klockan nio från Sandared. Vi satt i väntrummet och såg klockan ticka mot åtta, så jag blev lite stressad. Så tio över åtta kom de ut och hämtade mig, då hade ortopedtjejen tydligen glömt bort mig, så drygt, men det är lätt hänt, hon brukar nämligen inte ha patienter på måndag morron.
Vi fick bara skynda oss lite. Praktikanten som var med när vi gjöt ortoserna var även med i måndags. Hon ville även intervjua mig lite också om min CP-skada för hon skulle göra ett arbete i sin skola, så det fick hon, jag gillar att bli intervjuad.
Jag blev intervjuad medans hon ortopedtjejen höll på och ritade på mina nattortoser, de ritar för att veta var banden ska sitta och för att de ska ta bort lite plast som inte behöver vara kvar. De skickar ortoserna hem när de är klara. Sen var vi klara, en utprovning går rätt fort.

Vi hann hem i god tid, till och med lite innan taxin skulle komma, så det var ju bra. Vi satt där nere och tjatade medans vi väntade på taxin. Fick jag lite extra tid med mormor och morfar, det var mysigt.
Sen kom taxin och jag åkte till Storås.

Det är bra att alla mina senaste läkarbesök har vi fått in på måndag morron eftersom att jag börjar inte förrän klockan 10:15 på morgonen. Det är ju bra, då missar jag inget. Jag kom till Storås ungefär klockan tio i måndags, då var det bara att sätta sig i Elof och dra till skolan. Jag var i skolan när min första lektion började, så det var perfekt, ingen viste om att jag hade varit i Borås på morgonen, förutom min mentor då :). Det blev en lång dag i måndags eftersom att jag slutar 15:40 på måndagar, det kommer det även att bli nästa måndag när nästa läkarbesök är! :-) Men det är lugnt.

Förresten, åt ni semlor igår på fettisdagen? Det gjorde vi på Storås, det var så gott! Jag älskar speciellt mandelmassan.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *