Myslördag med fin besök

I lördags var Kirre, Malin och Peppe här. Det var så roligt att vi fick till det här för det händer tyvärr inte så ofta – typ aldrig. Vi träffar inte Kirre och Malin så ofta eftersom de bor i Jönköping och de är inte med på allahelgona, jag träffade de inte heller i somras på släckträffen, och Peppe träffar de inte heller så ofta. Det händer ju typ aldrig att bara vi ses med Kirre, Malin och Peppe tyvärr – därför var det så härligt när de kom i lördags, det borde ske oftare tycker jag.
När de kom vid tre började vi med en fika, det blev ananaspaj med vaniljglass som mamma hade bakat, den var så god! Sen satt vi bara och tog det lugnt i soffan, Peppe och Kirre lekte lite med Elliot! :) Lite senare blev det förrätt, charkbricka – det var perfekt som förrätt, lite goda ostar, ostmarmelad, kex, korvar och philadelfia – riktig höjdare! :) Till middag bjöd vi på pull pork med tillbehör, det var också jättegott. Kötet står i ugnen i sex timmar, det är så gott och det blir så mört och saftigt! Efter maten spelade vi lite spel med Elliot, och sen gick han och la sig. Vi satt bara uppe och snackade och mös resten utav kvällen med lite gött snacks…lite vuxentid!

Jag fick även en present av Kirre och Malin som var en fylld kartong teed massor utav hantlar och ett gummiband, det var snällt.

Vi hade det så mysigt och trevligt i lördags. Vi har väldigt mycket humor i våran släckt så det blev väldigt mycket skratt igår, vilket var härligt! :) Det är så härligt att skratta tillsammans med de man älskar!

God mat, härliga skratt och goa släktingar på besök – kan det bli bättre?

Detta var inte sista gången hoppas jag! :)

Vår goa förrätt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *