Namngivning för Elliot

Vi målade ett guld träd och lite gräs på en tavla, också fick alla måla vad de ville. Jag målade två moln.

Vi målade ett guld träd och lite gräs på en tavla, också fick alla måla vad de ville. Jag målade två moln.

Nu är det över, men det var mysigt att alla kom hit, vi drack och åt glögg, pepparkakor, mat tårta och kaffe. Så god tårta. Vi hade bordsplatser som mamma hade ordnat lappar, så snyggt. Sen öppnade vi presenter. Nu kommer överraskningen jag ska berätta, jag läste upp en dikt som jag skrev i skolan på musiken om Eliot/för Elliot. Du ser den nedanför både texten och framsidan… Och första ljuset är tänt på första advent ! Läs gärna dikten ;-).

:-)
tejen

Samma klädda idag :)

Samma klädda idag :)

Så söt tavla, som Elliots farmor målade.

Så söt tavla, som Elliots farmor målade.

Min dikt som jag skrev till Elliot och läste upp.. Läs gärna...

Min dikt som jag skrev till Elliot och läste upp.. Läs gärna…

Dikt framsida

”dikt framsida”

Bookmark the permalink.

3 Responses to Namngivning för Elliot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *