När helgen började så bra… /Kategorin, mitt handikapp och för nya läsare

Igår var jag och mamma på Ikea, det var jättemysigt, men mitt ben var lite konstigt och sen på kvällen så började spänna och göra ont så idag hade det inte gått över, så mamma ringde till vårdcentralen och de sa att vi fick läkar tid först klockan tre, men de krampade som bara den så vi åkte in till akuten och satt där, sen kunde de inte göra något så vi fick åka upp till barn. Jag kan inte gå så jag har ju suttit i rullstolen hela dagen. På barn så fick vi komma med  en sköterska direkt och hon tittade, de visade sig att jag hade feber. Sen fick vi vänta länge i väntrummet, jag körde omkring med min rullstol tills vi fick en doktor som tittade på öron, hals och jag fick ligga på en brits medans hon grejade med mitt ben men det gick inte de var så stelt så jag bara skrek för det gjorde så ont.

Sen fick jag blodprover och under tiden de tittades på, så gick vi ner och åt lunch klockan fyra jag hade bara ätit frukost liksom men jag var inte så jättehungrig. Mina blodsvar visade ingeting så det var skönt, vi fick åka hem. Jag ville sova över för att de kändes skönast så, men sen ångrade jag mig när jag hörde hur mycket baciller det finns där uppe :). Jag fick alvedon och panodil men inte den andra medicinen, det skulle ta 30min så skulle de släppa men det gjorde inte det. Innan vi åkte hem så hämtade vi min medicin nu som vi ska ta 3 gånger om dagen för musklerna. Imorgon ska jag gå till skolan, men det blir rullstol hela dagen. Hur jag än försöker så går det inte att slappna av.

De sa att vi får ringa habiliteringen, för detta handlar om mitt handikapp.

Det har varit en lång dag !

Bookmark the permalink.

2 Responses to När helgen började så bra… /Kategorin, mitt handikapp och för nya läsare

  1. Ida says:

    Men fy vad jobbigt! Hoppas det ger med sig snart! Kram!

  2. Linnéa says:

    Usch det låter inge kul alls! Kan vara så sjukt segt att vara hos läkaren och vänta, tycker sjukhus är lite smått obehagliga!
    Hoppas du mår bättre! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *