När ska jag till Storås?

Jag bestämde mig för att ta en extra dag igår och vara hemma, vila. Pappa skulle vara hemma med en febrig Lancen igår så jag fick bestämma om jag ville chilla där eller själv hemma hos mamma. Jag tyckte att det skulle vara mysigt med lite sällskap så jag bestämde mig för att vara hos pappa. Mamma tog upp mig när jag vaknade, jag kunde sova ut, så det var skönt. Sen körde hon mig till pappa också satt jag i våran tv soffa hela dagen, gött med lite miljöombyte – hihi byter tvsoffa :). Vid fyra kom mamma och hämtade mig. Vi hämtade Elliot på dagis och sen åkte vi hem och myste. Jag bestämde mig för att testa att åka till Storås igår, för jag ville testa att gå till skolan som idag då. Så mamma körde mig till Storås på kvällen igår efter att vi ätit middag tillsammans.

Det ska bli spännande att se hur det går i skolan i veckan. Jag oroar mig inte så mycket över min fot och mitt ben längre, utan för min trötthet och mitt psyke. Jag höll t.ex på att somna mitt på dagen hemma hos pappa igår! Så vi får se hur detta går. Idag går jag till tio över fyra också, men vi har teoretisk idrott sista lektionen, så det är skönt!

Foten och benet var mycket bättre igår, jag kunde stödja på benet och foten mer. Jag kunde nästan gå helt själv, så snart så!

Ha en bra tisdag och vecka! På söndag är det första advent, mysigt! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *