Nöjesvideos: Back To School

Äntligen kommer min film upp, jag har kämpat så mycket med den här. För första gången filmar jag med min dator som jag berättar i videon. Men jag visste inte hur man redigerade på datorn också försökte jag att skicka den till min mobil, det gick då, och då tänkte jag YES! Men när jag lägga ut den på YouTube så var det superdålig kvalité och ljudet hade på något sett blivit dubbel och fördröjning, konstigt. Men sen lärde jag mig genom ett program på internet att redigera i iMovie på datorn, så nu är filmen klar. Och jag är jätteglad för att jag kan redigera på datorn, jipi!
Det finns massor av fler coola effekter på datorn också, som ni ska få se!  Kul! :)

Eftersom att det tog så långt tid så gjorde jag den här filmen på tisdagen andra dagen i skolan, den 12 januari. Så ni får tänka på det när ni ser filmen, tack. :) Att vissa saker kanske inte stämmer nu men de stämde då när jag gjorde filmen, ja, ni förstår säkert :). Men vissa saker stämmer nu också, såklart ;). Filmen heter alltså Back to School.

Så nu framöver så ska jag filma med datorn, jippi! <3 :)

Så här kommer den…!

https://youtu.be/tFHFLZwEfLU

Bookmark the permalink.

3 Responses to Nöjesvideos: Back To School

 1. SpeLinnea says:

  Kul att det fungerar! Och fint att se att du är så peppad för skolan! Bok verkar verkligen skitcoolt. :) Lycka till med allt!

 2. Ia says:

  Wow?Så Kuuul att få sin egen berättelse i tryck?
  Kram☃

 3. Mari says:

  Åh vad kul med en egen bok! Nu blev jag avis :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *