Nu åker jag!

Idag har vi vart hos Vava och myst med henne och fikat lite, sen åkte jag till mamma och packade för imorgon åker vi först till Falkenberg och tar en fika där, sen åker vi till Mari och Martin i Perstorp och sover där en natt, sen åker vi till Ysta och bor i en stuga på Ysta camping i två nätter, det blir supermysigt. Det är rätt långt till Ysta så på vägen hem sover vi över på ett hotell, så det inte blir raka vägen hem efter Ysta camping. Jag kommer kanske inte blogga så mycket eftersom att jag inte tar med min dator, eller så bloggar jag på iPaden som vi tar med oss, vi får se. Iallafall så bloggar jag när jag kommer hem om jag inte gör det där nere. Det ska bli roligt att komma iväg lite nu. Nu har jag gjort mina tre veckor själv, jag har nästan gjort saker varje dag. Förra året var inte som det här året, då var det mer långsammare. Men jag har haft det jättekul på mina tre veckor. Jag har verkligen hittat på mycket.

Jag tycker att det är roligt att packa, packa ner saker man vill ha med sig och ha på sig på semestern liksom. Jag hoppas verkligen det blir fint väder, håll tummarna åt mig! Jag har tagit med mig bikinin, hoppas att jag får använda den! :)

Syns på bloggen i Ysta eller hemma! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *