Nu är vi i Podgora

Wohoo nu är vi i paradiset, Podgora i Kroatien. Resan tog inte så långt tid, men sen skulle vi åka två timmar i en taxi också, men det är skönare att åka taxi än att åkabuss tycker jag. När vi kom hit var hotellet jättefint, det var utsikt ut över havet när man chekade in. Hotellet är jättestort, det är ny renoverat sen i Juni iår!! Vårt rum är jättefrächt. Jag har ett eget rum och en egen toalett med dusch till och med så himla lyxigt.

Direkt efter vi hade gjort oss redo för beachen tog vi först en god pizza. Sen köpte vi badskor, för det är sten här vid havet. Sen tog vi första toppet i det fantastiska Kroatien havet. Det blåste ingeting i torsdags så det var jättevarmt när vi låg på beachen. Lite senare gjorde vi ordning oss på hotellet innan vi gick till hotellets resturang buffé och plocka till oss lite där, men förre det såg vi på den vackra solnedgången vid hottelets poolen. Vi satt utomhus längst upp och såg hela havet, det var underbart. Efter middagen gick jag och la mig för att jag var så trött efter resan.

De här dagarna har vi bara badat, solat, tagit någon dricka på någon bar och käkat goda luncher på resturanger.

Solnedgången

Solnedgången, första kvällen

Mitt rum :)

Mitt rum :)

Utsikten från Taxin

Utsikten från Taxin

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *