Nu drar jag och familjen på semester!

Det här har jag inte berättat för er men idag åker jag till Gran Canaria med mamma, Marko och Elliot wohoo! Det ska bli så himla gött. Jag har inte varit utomlands med mamma och Marko på superlänge så det ska bli så mysigt. Det blir Elliots första resa också, så det ska bli kul att resa med honom. Först till Ia och Jon i Helsingborg med pappa, sen direkt till Ölmanäs, landa en dag hemma och sen till Gran Canaria, det är mycket kul som händer nu på samma gång, men mysigt! :D Vi har bokat ett All-inclusive hotell, det blir lättast med Elliot. Så nice också att bara gå och ta utan att betala varje gång :). Vi har ett hotellrum med en altan, det har jag aldrig haft innan, så det ska bli nice! Vi har haft balkong mest när vi har rest. Nu tänker ni nog att man reser till Gran Canaria på vintern och inte på sommaren? Men vi har läst att det är som en svensk sommar där nere på deras sommartid, 20, 25 grader, det är perfekt för oss, för vi vill inte ha det varmare!

Men jag kommer tyvärr inte kunna blogga under veckan eftersom att jag inte kommer ha med min dator, det blir lite svårt att blogga på mobilen. Så när jag kommer hem får ni se massor utav bilder. Men jag håller Facebook och bloggen igång med andra inlägg som jag skrivit i förväg, så de kan ni läsa om ni vill! :) Så ni inte undrar varför det inte kommer några semesterinlägg! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *