Nu drar jag!

Idag ska jag på konfaläger, vi ska åka bus till Vadstena kloster och bo där i två nätter på ett vandrarhem. Det ska bli så kul. Jag ville inte åka utan någon som känner mig riktigt väl så jag frågade Tuva om hon ville följa med mig som sällskap till mig, och det ville hon, så hon ska följa med mig. De andra ska bo i ett gemensamt rum men Tuva har ordnat så vi får ett eget, så mysigt! Vi ska vara borta i två nätter, måndag och tisdag, vi har studiedagar i skolan nämligen. Vi ska gå jättemycket så jag ska ta med mig Elon dit. De kommer upp här vid tre och hämtar oss. Det är en trygghet att ha med sig Tuva för jag känner inte så många så väl i mitt kommagäng tyvärr, plus att jag inte har varit så långt hemifrån utan föräldrar någon gång, tillskillnad från vårt andra läger då vi var nära här, i Sandhult. Det blir lugnt och skönt med eget rum också! :) Jag har med mig jättemycket kläder! Det är jättefint precis vid havet, men väldigt kallt. Det här blir en större och roligare resa än när vi var i Sandhult, även om det var kul där också men ni förstår. Där var vi bara en natt också, nu är vi borta två nätter! Vi kommer hem på sen eftermiddag på tisdag. Jag ska ta mycket bilder, så jag kan visa er om jag får ta kort!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *