En myshelg

Jag har varit magsjuk i veckan, men nu är jag frisk, bara lite trött. Jag skulle till pappa igår, men jag ville inte råka smitta de eller något. Denna helgen ska jag på konfaläger på söndag eftermiddag också, och då behöver jag komma hit först, så det skulle bli lite flängit, så jag stannar hos manna i helgen (mer om konfalägret kommer i nästa inlägg, imorgon.) Iallafall så ska jag ta det lugnt bara denna helgen och villa upp mig inför lägret. Igår kom Thomas hit på kvällen, han ska vara här hela helgen, väldigt mysigt. Vi alla satt och pratade i soffan hela kvällen igår och hade det väldigt trevligt. Han hade sin hund med sig också, Nina, som är så mysig! I morse hade vi en fanatisk morgon, vi alla vaknade vid nio. Jag fick lite go morgonnys med Nina <3  då mådde man bra! <3 Sen åt vi jättegod lyxig och lång frukost med bacon i ugn, frallor och Thomas goda äggröra, också åt vi frukost länge vilket jag älskar! Godaste maten på hela veckan (ätit bara yoghurt i veckan inprincip, hihi:))
Nu är Thomas ute med Nina och Elliot och mamma är också iväg, jag chillar och bloggar. Mina ända mål inför dagen är att packa inför lägret, jag älskar att packa så det ska bli roligt. Sen när de kommer tillbaka ska vi ta elva kaffe med nypressad apelsinjuice, det är så gott! I eftermiddag kommer mormor och morfar hit och fikar lite. Ikväll ska vi alla fem äta pulledpork och sen titta på Mello tillsammans, så mysigt! Hoppas jag får sitta och klappa Nina i soffan ikväll! :) <3 Vad hittar ni på?

En lugn och go dag behövs efter denna veckan och innan äventyret börjar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *