”Jag är glad att jag föddes då”

Jag är glad att jag föddes 2002 när inte tekniken var så välutvecklad som den är idag. Idag blir barn redan sitta stillande vid tidig ålder, och de lär sig så himla fort, vissa små två, tre åringar kan ju gå in på YouTube idag typ. Nu för tiden är det iPaden som gäller för det flesta tror jag, när jag var liten tittade jag på tv när programmen sändes på riktigt, och sen när de var slut så gjorde man något annat. När jag var liten var jag ute och lekte mycket, i alla årstider (vad jag kommer ihåg iallafall), det var så roligt. Sen spelade jag mer sällskapspel och lekte med andra grejer. Nu säger jag inte att vårt moderna samhälle har förstörts, det har det absolut inte, man lär sig också mycket av det moderna också! Men det var skönt innan när man inte hade de hela tiden! Jag vill bara förmedla hur tacksam jag är att jag inte föddes bland de moderna bekvämligheterna som vi har idag. Somrarna var extra långa när jag var liten. Det fanns inte så mycket stress och ideal som det finns idag p.g.a sociala medier. Tänk vad härligt att bara gå ut i skogen och känna doften av skog och vår, utan mobilen, jag tycker det är jättehärligt. Det borde vi göra oftare! Bara njuta av livet och titta upp från de här smartphones ibland. Håller ni med?

Jag tycker att datorer, mobiler, internet osv  är jättebra idag, de är ett hjälpmedel för mig eftersom att jag inte kan skriva så mycket för hand. Men jag säger bara att jag är glad att jag föddes 2002 då det inte fanns så mycket sånt där!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *