”Låt hela Sverige gråta”

Varför är det så jobbigt att visa sig sårbar? Alla människor är ledsna och gråter ibland. Varför tycker man det är jobbigt att gråta inför folk? Det är ju mänskligt. Jag tycker verkligen det är jobbigt att gråta inför folk förutom de närmaste i familjen såsom mamma, pappa, Jenny och Marko. Kanske för att jag är tonåring också, lite extra känsligt. De som träffar mig brukar uppfatta mig som väldigt glad och pratsam alltid, så jag brukar oftast få frågan om jag är ledsen någon gång? Jag brukar svara att jag oftast är glad men att jag kan gråta ibland också. Jag är en väldig känslosam person. Jag tycker att det är jobbigt att gråta inför människor eftersom att jag alltid är glad och pratsam när jag är träffar människor i min omgivning. Jag är för det mesta glad och sprallig med de närmaste i familjen också, men det känns skönt att jag inte tycker att det är jobbigt att gråta hemma framför de. Eftersom att jag inte gråter så ofta utanför min hemmakrets så blir oftast folk runt omkring mig (familj, släckt, vänner etc. ) väldigt oroliga för att de har typ aldrig sett mig gråta, det är såklart av ren kärlek och omtanke. Men det kan också bli till överdrift, att man gör saken till värre än de är när de inte är så farligt, utan man behöver bara gråta lite, det kan bli så när man inte gråter så mycket framför människor förutom den närmaste familjen. Men ibland kan det vara bra att visa den där sårbara sidan ibland också för andra. Alla människor gråter och är ledsna, det är helt normalt. Även om man tycker det är jobbigt så är det bra att visa den där sidan ibland också. Min släckt, vänner och familj är helt underbara, de tar hand och hjälper mig att må bättre när jag gråter, jag önskar att alla kunde ha det så! Kramar, pussar och omtanke är det bästa jag vet från mina nära och kära när jag är ledsen, jag kan inte få något bättre! <3 Ingen ska behöva vara ledsen ensam, om man inte vill det förstås! Kom ihåg, det känns nästan alltid bättre när man har gråtit lite, iallafall för mig!

Kom ihåg, ensam är inte alltid stark! Låt hela Sverige gråta! <3 Visa den sårbara sidan av dig, även om det är tufft, du kommer vinna på det i längden, våga gråt! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *