Ny idé för bloggen

Nu ska det hända nya saker här på bloggen förstår ni! Jag gillar ju att skriva längre texter som ni förmodligen har märkt! :)

Men jag och Kevin diskuterade kring det i fredags. Då sa han att man kanske inte orkar läsa så mycket, ni tröttnar. Det har jag förstått länge tillbaka men aldrig velat erkänna det för mig själv eftersom att jag älskar att skriva långt. 

Men nu när Kevin påpekade det och vi pratade kring det så vill jag ändå försöka göra en förändring. Då kanske jag kan få mer läsare som jag strävar efter. 

Då kom vi fram till att jag skriver fortfarande lika mycket som jag vill. Men att jag gör en kortare text av den långa texten först (längst upp på inlägget) alltså en form av sammanfattning. Och för er som vill läsa den långa texten med detaljerna och så kan göra det, som kommer under sammanfattningen. Låter det bra?

Det kommer jag att börja med från och med idag! 

Nästa inlägg som kommer upp är från helgen när pappa, Jenny och killarna firade mig i Göteborg. 

Så får jag se vad ni tycker om den här idéen. :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *