Kyrkogården & thaimiddag

I fredags ville Kevin fira mig också, jag blev jätteglad när han frågade mig om jag var ledig på fredag. Vi träffas inte så ofta eftersom att han jobbar så mycket så man får passa på när vi båda kan.
Kevin skulle ta kort på mina födelsedagspresenter för han tar så bra bilder (bilderna på presenterna ser ni i 18års inlägget). Han kom och hämtade med bilen också åkte vi till badstranden i Sandared. Vi tyckte att strand och vatten är härligt att fota vid. Bilderna blev verkligen så bra, Kevin är så duktig på att fota.

Vi skulle äta middag tillsammans också men det var lite för tidigt så vi åkte en spontan tur till Borås Kyrkogård för vi ville gå någonstans och kyrkogården är ju både stor och fint. Lite speciellt kanske ”Kevin firade mig genom att gå runt på en kyrkogård”:-) Det är så bra nu Kevin har bil, då kan vi åka vart vi vill.
Det var härligt att gå där och Kevin tog även lite kort på mig. Det är samma kyrkogård som vi brukar gå till med släkten på allhelgona. Den är så mysig, speciellt på kvällen.

Sen åkte vi och åt thaimat på restaurangen i Sandared. Vi tog krispiga vårrullar och thaikycklinggryta som vi delade på, det var perfekt för vi hade inte orkat en portion var.
Efter maten åkte vi hem till hans växthus och drack briska och åt snackset som vi hade köpt. Det var lika härligt som vanligt att sitta där och prata. Denna gången sa vi att det inte får bli så sent som förra gången! :) För Kevin skulle upp tidigt och jobba och jag skulle åka till Göteborg dagen efter.
Det var en mysig kväll och jag blev glad att Kevin ville fira mig!
Tack Kevin! :)

Ser ni att jag har klippt mig förresten? Jag gjorde det förra tisdagen. Tänkte att det skulle vara skönt att ha lite kortare nu till sommaren!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *