Nya elever i klassen

Vi har fått två nya killar i klassen, eller ja en ny, den andra killen ska bara vara här och testa på i en vecka. Den nya killen flyttade in på Storås i söndags, i mitt hus faktisk, så det är roligt. Han den nya killen kom inte föränn på tisdagen eftersom han kom i söndags liksom. Men de båda killarna verkar trevliga. Jag tror att han som verkligen börjar här, har fått avslag innan, å det var därför han kom nu i oktober istället för i augusti. Det känns som att det borde vara lite jobbigt att komma in mitt i en termin så och just att flytta in senare och inte få en hel helg att bo in sig på, det hade jag tyckt iallafall!

Jag kom ihåg när jag flyttade in hit, jag tyckte det var så mysigt att ha mamma eller pappa där hela helgen – va med mig och sov över, och vi gjorde iordning i mitt rum och pysslade. Jag och pappa åkte och kollade i området och åkte till Jysk. Sen på lördagen åkte jag och mamma till Ikea med Marko och Elliot och gjorde det mysigt i mitt rum sen. Dagen efter åkte jag och mamma till Mio och köpte ännu met saker till mitt rum. :) Vi gick även lite i Angereds centrum och kollade innan hon åkte hem – ja, den helgen kommer jag nog alltid att minnas, den var sååå mysig och spännande! Och just att det inte var några andra i huset, utan där var bara vi och personalen, lite mjukstart!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *