Nya glasögon + Vava

I lördags så åkte vi in till Knalleland jag, pappa, Jenny och Lance, för vi skulle titta på några nya glasbågar till mig, för jag har haft de här rätt länge nu. Vi tog synundersökning också, så det var ju bra. Optikern som jag hade hjälpte oss att leta efter passande glasögon till mig, jag fick testa massor av bågar. Jag ska få progressiva glasögon nu för första gången, för att de kollade min närsynthet också, på ögonkontrollen, och märkte att jag såg lite sämre där, p.g.a mitt brytningsfel som jag har då, så det var ju bra att de kollade det med. Sen hittade vi de snyggaste bågar och slog till och köpte de bara, hihi :), coolt.

Så nu får jag de ungefär om 10 dagar, innan skolan börjar, jipi! :) I de här så får jag lite mer plats för mina ögon, än var jag får nu, så det blir säkert jättebra! Ser fram emot att få de. :) Sen åt vi jättegod mat på Young Thai!

Vi åkte till Vavisen efteråt, vi köpte med oss fika och fikade där, det var mysigt att träffa och krama om henne lite. Det var gott fika också. Efter det åkte vi hem och hade lördags kväll. Igår var vi hemma hela dagen och chillade, det var skönt. På kvällen kom mamma och hämtade mig hos pappa, för att jag skulle få sovmorgon idag, snällt. :)

Dem ska jag ha! :D Snygga va?

Dem ska jag ha! :D Snygga va?

De här ville jag ha egentligen! :D :D :D

De här ville jag ha egentligen! :D :D :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *