På resande fot själv…

Min helg har varit mycket speciell men mycket rolig. Jag, mamma, Marko och Elliot skulle åka till Mari och Martin i Perstorp i helgen, och fria Maris födelsedag, men de blev tyvärr förkylda, och jag tyckte det var så tråkigt att vi inte kunde åka. Men Marko hittade ett tåg som gick till Helsingborg som jag fick åka med, jag blev jätteglad. Jag gillar att sova över själv hos någon och att åka tåg har jag inte gjort själv någon gång.

Så Marko hämtade mig vid tio oss pappa också åkte vi till Göteborg, så att jag slapp att byta tåg första gången :). Jag fick sitta i klass 1 vagnen, det var lyxigt. Det var lugnt och skönt, jag fick ett bord och en fönsterplats. Jag lyssnade på musik hela vägen, det var jättemysigt att åka tåg i två timmar. Jag hoppade av vid Helsingborg där Göran och Mari stod och väntade på mig. Sen åkte vi till Perstorp till deras hus. Där var Sisko och Martin.

Först tog vi en fika, jag fick en macka eftersom att jag var lite hungrig efter resan. Lite senare kom Ulla-Britt och myste med oss också.

Sen tog vi det lite lugnt och började ta upp maten, Mari hade beställt en hel buffé, det var jättemycket mat eftersom att hon hade räknat med fler gester. Det var kött, kyckling, potatisgratäng, sallad, ostbricka, ja det var mycket gott. Vi åt rätt tidigt, vilket var skönt för då blev kvällen extra lång. Efter maten öppnade Mari sina paket. Vi ringde Marko, mamma och Elliot så de var med och åt tårta :). Det var en supergod tårta med chokladmos i. Sen tog vi det lugnt lite innan vi tog fram ett spel som vi spelade i två timmar, ingen van direkt vi bara började om på ruta ett igen när man närmade sig mål. Det var superkul och mysigt att sitta och spela, vi hade lite spelsnacks också. Sen gick vi och la oss, jag fick sova på två madrasser i sovrummet som jag brukar.

Efter en skön natt sömn åt vi en jättegod och lyxig frukost, nästan hotellvarning på den :), jag åt jättemycket. Sen tog vi bara det lugnt lite. Innan jag, Sisko och Göran åkte hem tog vi lite rester fån middagen som lunch och en bit tårta. Sen satte vi oss i bien och började den långa vägen hem. Men det gick ändå bra, de hade en go bil att sitta i och vi lyssnade på musik.Vi åkte rätt sent på eftermiddagen så vi var typ hemma vid sex. Ett väldigt stort och roligt äventyr blev det :)

Tack för en jättemysig helg, och tack för att jag fick komma! <3
Hoppas att ni också har haft en bra helg! :)

Nu kör vi! :D

Titta vd mycket mat, men vist ser det gott ut :)

Mums! <3

På väg! :)

Vätskan packad! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *