Min dröm i verklighet

Titta vad jag har lärt mig, jag har lärt mig att sätta upp mitt hår själv, jag är så lycklig. Det började med att jag köpte större stretch hårband i Ullared. Då kunde jag ta tofsen två varv fast jag hade svårt med att få bak armarna, därför blev det att jag lutade håret framåt för då blev det också lättare att se, men då kom ju tofsen i ansiktet när jag lutade mig fram plus att allt hår kom inte med. Jag vet inte hur många gånger jag håll på att få till det och kom ut med tofsen på sne till familjen. Men nu i helgen har jag lärt mig att få armarna bakåt runt håret och få med allt hår till en bulle. Jag är så lycklig över detta, det betyder mycket för mig att kunna sätta upp mitt hår själv, plus att jag älskar att ha en bulle i håret, speciellt lite slarvig tycker jag är fint. Och nu kommer hela håret med. Det är sån frihets känsla. Fast ibland går det inte alls och ibland blir det jättebra. På kvällarna blir det jättefint men sen när jag måste ha det bra till exempel på morgonen till skolan så går det inte alls, det är så typiskt. Fast imorse gick det, vilket var kul. :-) Och igår gjorde jag en också. Det här var min dröm för några veckor sedan!

Imorse

Igår

Bookmark the permalink.

2 Responses to Min dröm i verklighet

  1. Helen Hartford says:

    Vad härligt att du fixar att göra dina tofsar nu!

  2. Camilla Hedlund says:

    Och va snyggt det blev! Så där kan inte jag göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *