Elliot 3 år

Idag har varit en bra dag. Vid elva gick jag på min första gudstjänst i kyrkan, det var spännande. Den var ungefär en timma. Vi sjöng och höll tal och prästen pratade. Nu kan jag bocka av en gudstjänst på mitt bingo. Idag skulle vi ha kalas för Elliot också, så det var fullt med förberedelse här hemma, han fyllde nämligen år i onsdags. Allihopa kom förutom kusinerna. Vi åt pizza och en jättegod tårta. Sen öppnade Elliot alla sina fina presenter som han fick. Det var mysigt att krama om alla igen.

I lördags var en riktigt innedag, det regnade hela dagen, så jag var inne och myste och gjorde min höststädning och gjorde lite höstmys i mitt rum, så nu är det rent och fint överallt.

Nu har jag och Kevin varit ute på en kvällspromenad och nu ska jag sova så jag är pigg i skolan i morgon. Kram på er!

Elliot fick en riktig cykel, stora killen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *