Party Party 40

image (4)image (3)Fästen40Igår var det Dannes 40-års fest. Vi hade hyrt ett hokyspel som vi tunerade med efter tårta och den goda buffen. Nästan alla satt ute när det var mörkt. Mamma kom typ åtta men då hade jag så kul så mamma fick följa med. Jag skulle spela tunerign. Sen gick jag in och då stod Jesica och Ida och dansade så de tvingade mig att dansa fast jag skulle åka hem. Vi dansa säker i en kvart minst som galnar, mamma pratade med folk. Både mamma och folket tyckte det var kul  att prata och träffa de igen. Men Jesica kände typ inga på festen så hon kunde inte mingla så vi satt och pratade vid tårtan och skrattade i säkert 30min göra mysigt utan någon annan med. Jesica och jag skulle sitta med varandra vid maten men det började ösregna så hon fick stå bakom mig, men tur att hon fick prata med mig själv på tårtan.   Vi hade bartjejer som jobbade med flaskor och sprit. Det hade en bänk och flaskor bredvid sig, och sen en dj. Gör mysigt!

 

Bookmark the permalink.

One Response to Party Party 40

  1. Ia says:

    Ja vilken Härlig och Fint ordnad fest-Vi hade Superkul! Stor Kram till Er Alla : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *