Påsklovssjuk

Jag har varit jättedålig under påsklovet, alltså med min förkylning. Bara legat i soffan, inte orkat göra någonting, I förrgår kände jag mig bättre, men igår blev jag sämre, jag vaknade av feber och helt svettig, när jag gick upp så var det t.o.m halt för att jag var så blöt om och under mina fötterna, och på dagen mådde jag inte bra alls, så mamma fick åkta hem och ta hand om mig. På eftermiddagen hade jag 38° feber med alvedon i kroppen. Jag orkade inte röra mig någonstans. Jag skulle egentligen till pappa igår men jag kan ju inte hitta på något med de ändå..tråkigt, så jag blir kvar här tills på lördag, i morgon alltså. Men sen på kvällen så duschade jag och efter det kände jag mig bättre, skönt. Idag känner jag mig ännu lite bättre, trots att jag hade feber inatt. När man inte ens orkar titta på Youtube, då är man inte frisk. :)

Så negativt detta inlägget blev kände jag, men jag ville berätta hur jag mår och mått. Jag vill skapa positiv stämning på min blogg, men ibland måste man få vara lite negativ också.

Jag tänker såhär,  det var ju tråkigt att jag blev sjuk på påsklovet, men jag skulle vara jättestressad om jag var sjuk en vecka när det var skola, man missar så otroligt mycket! Jag hade inget planerat under påskveckan häller, (alltså de dagarna jag var hemma själv) så det var bra. Så det var något positivt! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *