Påsken hos pappa

Nu är jag mycket bättre med förkylningen, den är nästan helt borta vilket är skönt. Så i lördags åkte jag till pappa, jag kom ditt lite senare på eftermiddagen, så vi tog det bara lugnt på kvällen, åt lite god mat och tittade på Talang. Igår var vi i stan en sväng för vi skulle titta på en sak. Efter det åkte vi hem och letade påskägg i trädgården, det var roligt. När vi kom in målade vi några ägg, det var jättekul, jag har inte gjort det hår eftersom att jag varit sjuk. Sen på kvällen spelade jag bingolott…men jags vann inte tyvärr, men det var roligt.

Våra ägg, mina ägg är de två åt höger längst fram.

Lancen hittade också sitt!! :D

Jag hitta det! :D

Måla är kul. :)

Hittat alla :)

Vi var lekplatsen innan vi åkte hem.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *