Perstorp

Det har varit jättemysigt i helgen med Mari och Martin i Perstorp. I lördags så spelade jag och Mari Hotello (ett spel) flera gånger inomhus vid ät och spelbordet :), det var kul. Jag och mamma har spelat det i paddan, men de var inte lika lätt och roligt som med i ”verkligheten”. Sen gick vi ut och spelade bool och trädgårds plockepin, de var jättestora pinnar, jag och Mari spelade medans mamma och Elliot tittade på. Sen åt vi en jättestor melon ute, som Mari hade skärt ut i melon bitar, mums, saftigt och gott. Jag blev så varm när vi spelade det store trädgårds plockepinnet, så jag fick ”bada” i det svin kalla vattensprutan efter :D, jag ”badade” rätt länge. Sen gick jag och Mari in för att spela Hotello igen. För mamma, Elliot, och Marko gick till affären för att handla till grillen på kvällen. Då passade jag på att duscha och tvätta håret och göra mig i ordning inför kvällen. Sen två timmar senare klockan sex, kom Ulla-Britt som skulle käka middag med oss. Vi grillade kött och kyckling. Till efterrätt åt vi bär med vit choklad, mums. Det var gott. Innan hon åkte hem så snackade vi lite. Efter hon hade åkt så innan vi gick och la oss spelade vi lite spel, men vi satt inte så länge som vi satt på kvällen när vi kom dit, då spelade vi två omgångar, nu blev det bara en omgång för vi var så trötta i huvudet :) också chillade i sofforna lite innan vi gick och la oss.

Igår spelade jag och Mari Hotello igen inne på samma plats, sen gick vi en promenad och sen spelade vi allihopa kubb innan vi åkte hem. När vi åkte hem åt vi middag på McDonalds. Det var mysigt för det spö regnade när vi körde hem efter McDonalds och var helt kålsvart på hela himmelen. Mysigt! Tack så mycket för en underbar helg, Mari & Martin, det har varit supermysigt!

Fler inlägg om Perstorp finns från när vi var där i helgen på bloggen, om du inte har sett det så får du gärna kika på det! :)

"mina"

”mina” :)

Dags för lite uppdatering på bloggen! :)

Dags för lite uppdatering på bloggen! :)

Min säng i vardagsrummet

Min säng i vardagsrummet, åt höger ligger sofforna som vi satt i och chillade i ibland och åt vänster ligger matbordet, två fåtöljer och ett vit skåp med saker i som finns en lampa i varje skåp, som man kan tända på kvällen, Mari tände lamporna i skåpet när vi satt och spelade spel första kvällen, det var supermysigt.

badbilder4 bd buh

Mari & jag

Mari & jag bytt glasögon, hihi :)

perstorp1

Jag och min bror <3

Jag och min bror <3

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Perstorp

  1. SpeLinnea says:

    Haha, vad kul med vattenslangen! Vi lekte också mycket i den när vi var mindre. Jag och mina syskon!

  2. admin says:

    Tack för att ni kom, jättemysigt! /Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *