Planer för lovet

Så skönt att inte gå till skolan imorgon och på hela veckan. Jag har inte så mycket planerat i veckan förutom på tisdag då mormor ska komma hit och bjuda mig på torskrygg till lunch, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, och på fredag kommer Mathilda hit och sen ska vi ta bussen till stan, det blir kul. Men resten av veckan vet jag inte vad jag ska göra, njuta av vårt nya kök :). Jag önskade att det inte var snö ute så jag kunde åka ut med Elon och åka till gymmet och träna. Idag, på min första riktiga lovdag, vet jag inte vad jag ska hitta på. Kan ni inte bombardera mig med massor av blogg- och videoförslag så jag kan blogga massor i veckan, jag är suggen på det! Städat mitt rum har jag också gjort… Jag önskade att jag kunde sova ut på morgonen i veckan, det vore så skönt. Men jag vaknar när mina familjemedlemmar går upp och sen kan jag inte somna om trots att jag försöker. Man blir trött av att bara strosa runt här hemma i en hel dag också, och jag som gjort det hela förra veckan och hela helgen också. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *