Presentation av Handens

I måndags skulle vi göra vår power point presentation av ”Handens fem fingrar”. Eftersom att jag helst inte ska jobba på min Mac och dessutom har jag inte programmen som vi kommer att jobba med på RG där förutom Drive och Classroom då, så hade min lärare ordnat ett eget tangentbord till en PC med en likadan styrplatta som jag har på min Mac, och det funkade jättebra. Så nu slipper jag ta med min dator fram och tillbaka varje dag, plus att det är så härligt att allt blir så mycket större när man har en stationär pc istället för en bärbar dator. Så nu ska Alice in i PC världen :). Så under måndagen höll jag på med power point presentationen. Sen på tisdag förmiddag fick man hänga upp sitt collage på en hand i den salen där vi fick instruktionerna till projektet i. Sen hade några lärare satt ihop allas små videos till en film som vi tittade på i stora salen. Filmen var 30 minuter lång, det var så kul att titta på allas små filmer! Sen blev det lunch i bamba. Efter lunchen samlades vi i A5 vårt hemklassrum och fick vårt schema, (ni ska få se det i nästa inlägg då jag snackar mer om det) Sen gick vi in i den stora salen igen där alla RG-elever och personal var. Där tog vi alla ett gruppfoto och sen bjöds det på bullar och Ramlösa för att personalen tyckte att vi hade lyckats så bra med detta projektet. Så vi minglade runt lite innan vi åkte hem.

Handens fem fingrar med alla collage!

Mitt college – ämnet passion! <3

Bookmark the permalink.

One Response to Presentation av Handens

  1. Annelie says:

    Så snyggt collage Alice!!! 👍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *