RG på besök i skolan

Igår natt sov jag inte så bra, det kliade överallt av alla myggbett och knott och även igår på dagen. Jag har säker 30 styckna över hela kroppen. Iallafall nu ska vi inte prata om mina mygg och knottbett. Igår (måndags) var några från Riksgymnasiet på skolan, för att se vilka anpassningar jag har där. Det var typ fem styckna som kom, vissa kände jag igen men vissa inte. Min lärare var bland annat med. Först tittade de på mitt lilla rum som jag brukar sitta och jobba i, sen tittade de på min special stol i klassrummet. Sen gick de in i personalrummet för att prata med mina lärare (Jonas, Linna och Mari). Då följde en elvaassistent med mig och Kiki (han kommer jag nog inte att ha men han jobbar på rgskolan), vi satte oss i lilla rummet för han ville fråga lite saker om vad Kiki gör som assistent och vilken hjälp jag behöver och lite så. Sen var det en stund kvar till lunchen, eftersom att vi inte har sån stor skola så gick vi upp och kollade på idrottshallen och badhuset. Sen åt vi lunch, de andra kom lite senare så vi satt vid varsitt bord. Sen var de klara på min skola, så de åkte hem och jag fortsatte min skoldag.

Bookmark the permalink.

One Response to RG på besök i skolan

  1. Matilda Löwenborg says:

    Hej Alice.

    Även om jag inte är så flitig på att kommentera så följer jag fortfarande din blogg och Instagram. Jag ser många likheter med mig själv i dig då jag också har en CP-skada. Jag är nu 25år och jag vill bara säga stort grattis till att du kom in på Riksgymnasiet och önskar dig lycka till med studierna. Sedan vill jag ge dig ett gott råd, kämpa på även när det känns som att skolarbetet är övermäktigt. Passa på att njuta för gymnasiet är en fantastisk tid som man bara får uppleva en gång i livet. Min mejladress är matilda.lowenborg@hotmail.com. Om du vill så får du mer än gärna skicka iväg ett mejl om du undrar något kring vuxenlivet med en CP-skada för jag svarar gärna på dina frågor och funderingar. Jag vet hur ensam man kan känna sig som tonåring med en funktionsnedsättning och jag önskar att jag hade någon äldre att rådfråga kring vuxenlivet med CP-skada. Ha ett underbart sommarlov och en trevlig nationaldag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *