Samma blod min bror

Elliot och jag är halv syskon eftersom att vi har inte samma pappa. Men han min bror för vi har samma mamma och samma blod, om han kom från något annat land så skulle vi ju inte alls vara lika inte ens samma mamma, det är så jag tänker, nu har vi samma blod, samma mamma och vi är lika, vi skulle ju vara helt olika om vi inte hade verken hade samma mamma eller pappa. Nu är det ju känslan som räknas även om Elliot var född i typ Spanien så är det ju känslan som räknas men jag tycker ändå att det är gött att man i alla fall har samma mamma, även om han hade älskat mig och jag älskat han lika mycket som vi gör nu, så är det ändå en speciell känsla att ha samma blod, tycker jag.

Hel syskon, min bror, hans syster, vi för alltid! :)

Hel syskon, min bror, hans syster, vi för alltid! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *