Shoppingtur i Knalleland själv

Igår var jag i Knalleland själv och shoppade inför skolstarten. Det var så kul att gå och titta alldeles själv. Jag handlade lite kläder och en engelsk bok som jag ska börja läsa efter min sommarbok bland annat. Efter att jag hade shoppat gick jag in på Espresso Haus och köpte mig en ceasarsallad och en dricka till lunch. Det var mysigt att sitta där, jag har aldrig ätit lunch själv ute på stan. Fast sen fick jag stressa i onödan för jag trodde att min buss hem gick snart så jag sprang till Knallelands busstationen, men grejen var att den gick en timma efter jag trodde att den skulle gå. Så jag blev lite trött på mig själv att jag inte dubbelkollade när bussen gick en gång extra, för då kunde jag sitta kvar där och chilla, nu fick jag gå på Knalleland på mina trötta ben. Sen tog jag bussen från Knalleland till Borås Resecentrum och sen tog jag bussen hem som gick ända vägen upp till där jag bor, perfekt. Jag har aldrig byt buss själv innan så det var en frihets känsla både det och att gå själv i Knalleland.

En jättehärlig shoppingtur hade jag, nu har jag allt till skolstarten.

Bookmark the permalink.

One Response to Shoppingtur i Knalleland själv

  1. Ia says:

    Underbart Alice 😀Jag blir så varm i ♥️ av
    att läsa,att du kan göra sådana härliga ut-
    flykter alldeles själv 💃🏻Puss puss😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *