Sista dagen

Nu är vi hemma. Vi kom hem typ tio igår för vi käkade middag på vägen. Det är skönt att vara hemma nu. Nu ska jag berätta om vår sista dag i fredags som var sådär vädermässigt på, för första gången på veckan så spö regnade det på morgonen när vi vaknade och det var ganska kallt, vi visste att det skulle regna för alla sa det typ. Men det var okej för vi har haft en jättefin och underbar vecka med sol och värme, så egentligen gjorde det inget för oss, och vi fick ju en extra fin dag i torsdags, vädermässigt. Vi hängde ju till och med på beachen, helt otrolig att det inte blåste där ens, men så underbart. Plus att vi fick den fina kvällen i Visby i torsdags också.

Men i fredags då, så åkte vi bil typ hela dagen kändes det som. Men vi åkte till Hemse och fikade, sen åkte vi till Jute och åt mat och sen åkte vi till Visby och gick en promenad, sen lekte på en lekplats där. När vi kom hem lite senare blev det soligt och varmt så då sparkade vi boll ute hela kvällen ända tills vi gick in och chillade framför Let’s dance och lite bloggande. Det blev en bra sista dag fast det regnade, och en jättebra sista kväll med lite sol och chillmys! :)

Det har varit en helt underbar vecka, med jättefint väder, från det vi kom tills torsdag kväll, nästan hela vecka, så himla gött! :)

Nu är det bara hem och packa om nästan för på torsdag åker jag till Kroatien! :D

Lekplatsen

Lekplatsen

Jag och brorsan gräver på lekplatsen :) <3

Jag och brorsan gräver på lekplatsen :) <3

IMG_6740

Elliot kör tåg

Elliot kör tåg

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *