Sista kvällen i Paradiset

Nu är jag hemma efter elva nätter i paradiset Podgora. Vilken underbar resa jag har haft, jätteroliga och mysiga minnen. Sista kvällen käkade vi på vårt favoritställe, Primordia. Vi sa att vi skulle lägga oss ganska tidigt eftersom vi skulle gå upp jättetidigtidigt som igår då när vi kom hem. Men så blev det inte, när vi satt och hade ätit upp så kom några vänner till oss som vi inte trodde vi skulle träffa där nere, så vi satt och tjatade med de lite, jättetrevligt var det. Vi satt där jättelänge, och sen skulle vi säga hejdå till Mario innan vi gick upp på rummet (restaurangens ägare, ni vet), och det tog typ 45 minuter kändes det som  :). Så vi la nog inte oss förrän tolv halv ett tror jag. Men det var en mysig sista kväll och dag. När vi kom hem åkte jag direkt till mamma, det var jätteskönt att komma hem nu! Jag kommer sakna detta underbara stället tills jag åker hit igen!

Hejdå Mario! :)

Hejdå Mario! :)

Sista kvällen i paradiset!

Sista kvällen och den vackra solnedgången i paradiset! :)

Sista middagen!

Sista middagen!

Spontan mys på Primordia.

Spontan mys på Primordia.

Så här såg mina badskor ut efter elva dagar i Podgora, hihi! :)

Så här såg mina badskor ut efter elva dagar i Podgora, hihi! :)

 

På flyget hem...

På flyget hem…

 

Bookmark the permalink.

One Response to Sista kvällen i Paradiset

  1. Ia says:

    Tack för att jag har fått följa,din underbara Kroatien-
    resa?
    Intressant när du berättar om de lokala maträtterna??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *