Sjuhäradshallen med hela klassen

Förra torsdagen så var vi med hela klassen i Sjuhäradshallen, som jag och min klasskompis var en gång som jag skrev om. Nu hängde hela klassen med. Jag fick åka lyx fram och tillbaka istället för att åka buss, så vi var framme före de andra. Vår idrottslärare hängde med denna gången. Så innan de andra kom så var vi inne i det här gymnastikrummet och hoppade studsmatta, det var jättekul. Om ni har läst mitt förra inlägg om det här så vet ni att det fanns ett kuddhåla där inne som vi hoppade i och hade det jätteroligt i, den hade de stängt av för tillfället nu, det var lite tråkigt! :(

När de andra kom var vi vid den stora idrottshallen med olika aktiviteter som de fick testa på. Det var nästan exakt samma saker där som det var när jag och min klasskompis var där, förutom att vi fick testa på golf i torsdags. Plus det sista så tog de fram två stora mål som man skulle ligga i och  lyssna efter bollen, det var för blinda då så vi fick inte se, och halva gänget spelade och vi andra satt bredvid och sen bytte vi. Man fick vara helt tyst så man hörde bollen. Jag körde också, det var jättesvårt att veta var bollen var och var man själv var :). Jag skulle skrattat ihjäl mig om någon skulle filmat mig när jag var helt vilsen där på golvet! :)

Vi åkte direkt på morgonen och kom hem vid lunch, sen hade vi bara en lektion kvar, det blev som en halv friluftsdag, som förra gången jag och min klasskompis var där. Den här gången var också rolig:)

Läs gärna det inlägget om Sjuhäradshallen där jag var där förra gången, där står det lite mer om vad vi gjorde och så. Den heter: Sjuhäradshallen.

Alice spelar golf! (Roligt med en bild va?:))

Alice spelar golf!
(Roligt med en bild va?:))

Bookmark the permalink.

One Response to Sjuhäradshallen med hela klassen

  1. Pappa Daniel says:

    Snygg sving golfar’n! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *