Sjuhäradshallen

i torsdags var jag, min klasskompis, min vikarie assistent och en ”lärare” till i sjuhäradshallen en hel förmiddag, för de andra skulle åka skriskor, varför hängde jag inte med på det? Tänk en bild framför dig och sen en ambulans…! :D Vi var där helt själva med två ledare, så det var lyxigt, det trodde jag inte först, men det var jätteskönt, för då fick vi testa på olika saker i lugn och ro. Först fick vi göra några aktiviteter som man alldid får göra där första gången man kommer dit tydligen, typ som en hinderbana. B.l.a så var det rullstolsbasket man fick testa på, det var svårt att få upp bollen till korgen tyckte jag, men det var kul och annorlunda att sitta i en sådan rullstol, lite annorlunda än min rullstol, och vi fick också testa blind airhockey, det var coolt. Man fick lyssna efter bollen och försöka att skydda sitt mål, det var roligt. Jag och min kompis stod där i tio minuter, och hon van stort :). De vuxna testade alla saker som vi testade, så det var roligt.

Efter ”testa på grejen” så gick vi in i ett de sko fria rummet :), gymnastik rummet, där fanns det hur mycket saker som helst, det var mattor överallt. Först testade vi bara och springa på mattor, efter det så fanns det en studsmatta med fjädring jättelångt upp i luften, men den kunde jag inte klättra upp på så jag tog den jämte istället, det var en lika dan. Alla låg bredvid och tittade på mig och min vikarie när vi stod och hoppade, det var jättehärligt och jätteläsigt för att det var sånt sving i den fjädringen, det killades i magen supermycket. Sen efter det la vi oss på världens goaste skumgummi madrasser/mattor jämte där och vilade. Alltså man typ skönt igenom den, den var jättemjuk. Där kunde vi sova resten av våra liv. :)

Efter att vi hade kommit ur vår vila, så gick vi längst bort i hallen där det var en kuddsjö, det var fullt med kuddar, kuddarna tog aldrig slut heller. Så vi hoppade ner där. Min vikare satt bakom mig och jag satt framför henne på ett par kuddar längst in, jag nådde inte botten, det var kuddar över allt. Min kompis och ”läraren” kunde simma och gå i där, men vi satt bara kvar för vi satt så skönt och vi kom inte där ifrån för den delen heller. De som visade oss runt satt bredvid och kolade på oss. Vi var där jättelänge, vi snackade med ledarna och hade det jättemysigt, jag ville inte gå där ifrån. Den är en jättebra övning för motoriken, det sa ledarna med. Sen när jag skulle komman upp över kanten så var det krånglig, för jag hade kommit så långt ner så jag kom inte upp, plus att jag inte nådde botten. Alla de andra kom upp jättelätt, men jag försökte kravla mig upp där med alla som försökte dra upp mig, det var jättesvårt, men samtidigt lite roligt :).

Sen åkte vi upp till fika våningen och fikade det sista tillsammans innan vi åkte hem. Jag har varit där en gång tidigare på öppet hus en helg, men då kikade vi bara, vi såg inte ens vad det var för grejer, det var mycket folk och vi visste inte riktigt vem vi skulle prata med. Så det var kul att vara där, och testa på i torsdags. Sen åkte vi till baka till skolan och byte om, och käkade lunch. Sen var det bara en lektion kvar, så det var skönt. Jag hade en jätterolig dag i sjuhäradshallen i torsdags! :) Jag kan varmt rekommendera att åka dit!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *