Skolan: Arbetet i träslöjden

Det här är min katt som jag har gjort i slöjden. Ett tillbehör till mobilen, man ställer telefonen där bak där ni ser svansarna. Den lilla rutan i mitten är bara för att det ska se snyggt ut plus att man kanske kan lägga små saker där i, som en liten låda. Jag tyckte att färgen blev bra, jag tänker på en gammaldags gungstol när jag ser den, är det bra eller dåligt att tänka så om sin egen sak?  :))

FullSizeRender-6

FullSizeRender-4FullSizeRender-3

FullSizeRender-5

Bookmark the permalink.

One Response to Skolan: Arbetet i träslöjden

  1. Annika Adelborg says:

    Så fin den blv Alice! Den har du lagt ner mycket arbete på det syns! En riktigt bra att ha sak!
    Puss o kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *