Skolan: EV prao hos mamma

Det blev en kort vecka för mig I SKOLAN den här veckan för idag och imorgon så har vi EV (Elevens Val) och då valde jag prao hos min mamma båda dagarna för det var inget val som jag var så sugen på i skolan, så jag får hänga med mamma till jobbet istället. Hon jobbar på ett tryckeri, som media grafiker och jag vill bli det också när jag blir vuxen, så då passade de perfekt, jag har varit på mammas jobb typ 100 gånger men då har jag inte vetat riktigt vad hon egentligen gör jag har bara suttit med ryggen mot och gjort något annat. Men idag fick jag sitta bredvid och titta på när mamma jobbade, det var spännande.

Men vet ni när jag fick gå upp imorse? Fem i sex! :0. Vi var på jobbet klockan halv sju. Då visande mamma mig runt lite där nere där de trycker saker, det har jag bara varit några gånger, men inte sett vad de gör, så det var spännande. Sen satt jag bredvid mamma hela förmiddagen tills lunchen. Sen gick vi ut och satte oss med arbetskompisarna och käkade lunch i hettan, det var gött, men lite för varmt, (om man ska klaga).

Efter lunchen fick jag göra mitt egna block i en annan dator, coolt. Det blev as snyggt, om jag får säga det själv. Satt där och pillade och testade. Imorgon ska jag börja med baksidan, sen ska de trycka ut det, mitt egna block, omg, kan ni fatta?! :) Det blir kul. Jag har inte ångrat mig för att gå den här linjen på gymnasiet, för det här var skit roligt, precis som jag hade trott…!:) Imorgon är det upp och hoppa klockan 05:55 igen, jippi! :) (Och fredag…. :D)

"Mitt" lilla kontor, bara för idag... :)

”Mitt” lilla kontor, bara för idag… :)

Bookmark the permalink.

One Response to Skolan: EV prao hos mamma

  1. Mari says:

    Vad proffsig du ser ut när du sitter där på kontoret! Kul att du har hittat något du kan tänka dig att jobba med i framtiden :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *