Skolan: Ev prao Dag 2

Igår gjorde jag färdigt mitt block, till och med så fick jag med den hem igår. Den blev så fin, 2x fick jag. Sen hämtade vi Elliot på dagis, det var roligt. När vi kom hem byte jag om till bikini för det var ju så himla varmt (premiär för i år;)), också fyllde vi upp en liten barn pool och satte den i skuggan. Jag ”badade” :), det var så svalkade. På kvällen hämtade vi köpemat (som vi kallar det), så gott, och så satt vi ute och käkade på altanen. Så himla somrigt! När Elliot hade gått och lagt sig satt vi ute på balkongen och göttade till klockan nio, så somrigt! :) Och skönt med långhelg nu också! :)

FullSizeRender

FullSizeRender-1

 

Framsiidan

Framsidan

Baksidan

Baksidan

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *