Skolan: Första veckan

Första veckan i skolan, hur tycker jag? I måndags började klia lite i fingrarna, så det var bra på det sättet att böja skolan för att få göra något och lära sig saker, det gillar ju jag. Men samtidigt kommer jag att sakna kvällarna när man inte behövde tänka på tiden. Och de lugna mororna när man var hemma själv och man kunde gå upp när man ville (10:00:) och bara gå upp och ta det lugnt. I måndags var det studiedag och då var jag hos pappa fram till kvällen. Det är skönt att börja på en tisdag. Idag fick jag sovmorgon fast jag inte bukar ha det på fredagar, men idrotten var inställd så min taxi som mamma har beställt kommer snart, se om den kommer :). Så jag börjar med matte halv tio idag. I tisdags var dagen nästan precis som vanligt, så är det i högstadiet man börjar skolan direkt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *